İçeriğe geç

Ev Eşyası Kargo Ile Gönderilir Mi

Kargoyla büyük eşya gönderilir mi?

Ayrıca, dünyanın en büyük lojistik şirketleri aracılığıyla büyük mal sevkiyatları yapabilirsiniz. Hem özel hem de kurumsal müşterilerin büyük paketlerini yurtiçi ve yurtdışı adreslerine göndermek için uygun maliyetli ve kullanışlı bir çözüm aradıklarını biliyoruz.

Hangi ürünler kargo ile gönderilmez?

Yasaklı ürünler: Aerosol. Tıraş kremi/losyonu. Hava yastığı. Alkollü içecekler. Cephane. Hayvan (canlı veya cansız) Petrol (sıvı veya gaz) Aromaterapi yağı Diğer ürünler…

Kargolar evden eşya alıyor mu?

Nakliye görevlisi adresinize gelir. Yetkili belgeyi gösterir. “Depo Makbuzu Makbuzu” bırakarak gönderinizi teslim alır. Gönderi ticari mallarsa, yetkili kişi gönderiniz için bir fatura ve teslimat notu talep edebilir.

Kargo kaç kg eve taşır?

Yükünüz 0-30 kg/desi aralığında ve tek parça halinde ise yükünüz zemine teslim edilir. 31 kg – 100 kg arası tek parça veya 31 desi – 300 desi hacimli (ağırlığı 100 kg’dan az olmak kaydıyla) ve en uzun kenarı 270 cm’ye kadar olan yükler bina kapısından teslim edilir ve zemine alınmaz.

MNG kargo Kaç Kiloya Kadar Eve Gelir?

Tek parça halinde günde 30 kg’a kadar olan gönderiler yere teslim edilir. Çok parçalı gönderiler için, ATF’ye teslimat, toplam ağırlığı günde 50 kg’a kadar olan parçalar halinde yapılır, her parça günde 30 kg’ı geçemez. Bu bir “yere teslimat”dır.

Buzdolabı kargoyla gider mi?

Koltuk, kanepe, gardırop, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi vb. bireysel müşteriler tarafından gönderilir. Ürünler taşınmaz. Ancak küçük ev aletleri (elektrikli süpürge vb.) kutularda taşınır.

PTT kargoda neler yasak?

PTT Uluslararası Kargo ile taşınması yasak ürünler: Ağır veya tehlikeli maddeler (zehirli maddeler, patlayıcılar, aşındırıcı maddeler vb.) Kimyasal maddeler ve ürünleri. Yasadışı maddeler (silahlar, uyuşturucular vb.)

En fazla kaç kg kargo gönderilir?

Boyut ve ağırlık kısıtlamaları Paketler 70 kg’a kadar ağırlığa sahip olabilir. Paketler 274 santimetreye kadar uzunluğa sahip olabilir. Paketlerin toplam uzunluğu ve çevresi 400 santimetreye kadar olabilir. 31,5 kg’dan (AB içinde 25 kg) daha ağır paketler özel bir ağır nakliye etiketi gerektirir.

MNG kargo neler yasak?

Taşıyıcı ayrıca, “taşınması yasak gönderiler” olarak kıymetli eşya, para, altın, kıymetli taşlar, mücevher, kıymetli evrak (çek, senet) ve bu tür belgeleri tanımlar.

Yurtiçi Kargo ücreti ne kadar 2024?

Yurtiçi Navlun ÜcretiNavlun AğırlığıYurtiçi Navlun ÜcretiEn Uzun Hat İçin Navlun Ücreti> 1kg/desi₺88.21₺160.361kg/desi₺119.37₺195.012kg/desi₺125.05₺241.043kg/desi₺138.05₺269.637 satır daha• 30 Temmuz 2024

Dolap evden kargo alıyor mu?

Sipariş detayları sayfasında “Kargo Kodu Al” butonuna tıklayın. 2. Seçeneklerden “Adresimden teslim al” seçeneğini seçin. 3. Uygun günlerden uygun tarihi seçerek randevunuzu oluşturun.

MNG Kargo evden ürün alıyor mu?

Alım hizmetimizin bir parçası olarak web sitemizdeki kurye çağırma formunu doldurabilirsiniz. Bağlantı sizi forma götürecektir. Tüm yük işlemlerinizi tek bir platformda kolayca yönetebilirsiniz.

PTT kargo kaç kiloya kadar taşıyor?

Posta Taşımacılığı “Posta taşımacılığı” genel olarak herhangi bir haberleşme içeriği taşımayan ve ağırlığı otuz kilogramı veya hacmi üç yüz desimetreküpü aşmayan her türlü eşyayı kapsayan yurtiçi gönderileri ifade eder.

Köye kargo gelir mi?

Yük köylere mi gidiyor? Evet, birçok yük şirketi köylere yük teslim ediyor. Yükün köylere teslim edilip edilmeyeceği, köyün büyüklüğüne ve konumuna ve yük şirketinin kapsama alanına bağlı olarak değişebilir.

En hızlı kargo hangisi?

YK Plus 24 ile en yoğun hatlar arasında yer alan 10 hattımızda teslimat süresini 48 saatten 24 saate indiriyoruz. İstanbul’dan Gaziantep, Erzurum, Malatya, Trabzon, Diyarbakır’a ve bu şehirlerden İstanbul’a kargolarınız YK Plus 24 ile 24 saat içerisinde adresinize teslim ediliyor.

En fazla kaç kg kargo gönderilir?

Boyut ve ağırlık kısıtlamaları Paketler 70 kg’a kadar ağırlığa sahip olabilir. Paketler 274 santimetreye kadar uzunluğa sahip olabilir. Paketlerin toplam uzunluğu ve çevresi 400 santimetreye kadar olabilir. 31,5 kg’dan (AB içinde 25 kg) daha ağır paketler özel bir ağır nakliye etiketi gerektirir.

Sıvı kargo nasıl gönderilir?

BELİRLİ ŞARTLAR ALTINDA TAŞINACAK YÜK Yanıcı, aşındırıcı, patlayıcı, toksik veya kötü kokulu olmayan sıvı maddeler sağlam variller veya konteynerlerde (plastik, çelik, alüminyum) taşınabilir. Taşıma raf ömrü uzun ambalajlarda yapılmaz. İçeriği nedeniyle hasar görebilecek soğuk zincir gönderileri standart taşıma sürecine tabidir.

Ptt kargo göndermek ne kadar?

PTT kargo ücreti nedir? KG/DESIPTT 136.0036.00245.5045.50350.0050.00454.7553.508 satır daha

Kargolar Xray’den geçiyor mu?

X-ray kargo muayene makineleri, paketin içeriğini kontrol etmek için X-ışınlarını kullanır ve ardından farklı renkler kullanarak ekranda inorganik, organik ve metalik maddeleri görüntüler. Bu, paket içeriğinin güvenliğini teyit ederken aynı zamanda manuel ve dedektör muayenesine kıyasla zamandan tasarruf sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir